Over ons

Jaap & Elvira

Sinds een aantal jaren zorgen wij met veel liefde en aandacht voor onze Limousin runderen en diverse natuurgebieden. Samen met onze drie kinderen, Stijn, Lise en Anna, wonen en werken wij op de biologische boerderij ‘de Hooge Stoep’. Daarnaast verkopen wij het vlees van onze eigen runderen en nog vele meer producten via onze boerderijwinkel: BoerenBeef. 

Vanaf 1 november dragen wij  ‘BoerenBeef’ over aan Niels en Afina zodat wij ons volledig op een toekomst in de veehouderij kunnen gaan richten. Wat deze verandering exact inhoud leest u hieronder.

Natuurbeheer door de Hooge Stoep | Boerenbeef

WIjzigingen binnen BoerenBeef

Overname

Eind dit jaar veranderen er een aantal dingen bij BoerenBeef.  Per 1 november dragen Jaap en Elvira de winkel (en de vleesverkoop) over aan Niels en Afina. Zij blijven nog tot 1 december op het vertrouwde adres aan de Verlengde Middenraai 15 in Nieuw-Balinge open en per 1 december verhuist de winkel naar een nieuwe locatie, nl. Oranjekanaal ZZ 15 in Zuidveld.

Niels en Afina blijven het kwaliteitsvlees dat u gewend bent van BoerenBeef aanbieden. Het assortiment blijft grotendeels gelijk en wordt zelfs uitgebreid. Per 1 december, op de nieuwe locatie, worden tevens een uitgebreid assortiment groenten (grotendeels uit eigen teelt) en fruit aangeboden in de nieuwe winkel. Zo hopen we u nog beter te kunnen voorzien in uw boodschappen.

Over Niels & Afina

Niels (Nijboer) is na zijn opleiding veehouderij in Dronten, in de biologische landbouw gerold. Na jaren op diverse biologisch bedrijven in Flevoland te hebben gewerkt, bleef het zelf boer worden kriebelen.

Afina (Enting) is opgegroeid op een boerderij. Haar vader heeft een melkveebedrijf, waar inmiddels haar broers in participeren. Het melkveebedrijf is sinds 2017 biologisch, maar al ver daarvoor werkten zij op nagenoeg biologische wijze. Daarnaast zijn er veel percelen met bemestingsvrije zones, om zo meer biodiversiteit te creëren. Duurzaamheid staat centraal in de bedrijfsvoering.

In 2020 zijn Niels & Afina begonnen met de teelt van biologische vollegrondsgroenten en hebben dit in 2021 verder uitgebreid tot ongeveer 1,5 hectare met zeer diverse groenten. Het mest en land gebruiken wij van het melkveebedrijf, zo proberen we zo veel mogelijk de kringlopen gesloten te houden. Heeft u vragen?

Vragen?

Heeft u vragen of zijn dingen nog onduidelijk?
Neem gerust contact met ons op via contact@boerenbeef.nl

Hartelijke groet en graag tot ziens.
Jaap en Elvira    &     Niels en Afina