jouw favoriete biologische producten

Overijssel

Wij staan klaar voor al onze klanten uit Drenthe en ver daarbuiten. Wij snappen dat het vanuit Overijssel een eindje rijden is om het lekkerste stukje biologisch vlees te bemachtigen (het is de rit natuurlijk wel waard).

Daarom kun je vanuit heel Nederland gewoon bij ons online uw favoriete Drentse streek producten bestellen (met uitzondering van de Wadden eilanden).

Naast ons natuurvlees welke rechtstreeks van onze geliefde Limousin runderen afkomstig is, verkopen wij ook producten van bedrijven uit de regio. Uiteraard zijn al deze producten op dezelfde duurzame en verantwoorde wijze vervaardigt. Wij verkopen alleen biologische producten.

Bestellingen vanaf 50 euro worden gratis bij je thuis bezorgt!

Kalf en Limousin rund bij BoerenBeef

Onze biologische producten bij de Zuivelmand

Een gedeelte van onze biologische producten zijn ook te bestellen bij de Zuivelmand. Bestellingen vanaf 20 euro worden gratis door heel het land tot aan de voordeur bezorgt! Neem een kijkje op  www.dezuivelmand.nl en bestel de lekkerste biologische streekproducten!

Meer informatie over onze dieren of producten

Ben je nieuwsgierig geworden over onze werkwijze en de zorg voor onze Limousin runderen of één van onze biologische producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze biologische boerderij winkel. De openingstijden vindt je onderaan deze pagina.