VEEL GESTELDE VRAGEN

Online bestellen

Leuk dat je een kijkje komt nemen in onze online boerderijwinkel!

Alle producten die we in onze boerderijwinkel hebben liggen, kun je ook hier online bij ons bestellen. De bestelling kan je vervolgens bij ons afhalen in de winkel.

Hoe werkt het bestelproces?

Alle producten die we in onze boerderijwinkel hebben liggen, kun je ook hier online bij ons bestellen. De bestelling kan je vervolgens bij ons afhalen in de winkel tijdens onze openingstijden. Wij zijn geopend op woensdagmiddag en vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.00, en zaterdag van 10.00-16.00.

Een bestelling moet minimaal een dag voor het moment van afhalen bij ons zijn gedaan. Zo krijgen wij de kans om op tijd de bestelling voor je klaar te zetten.

Mocht je per ongeluk vergeten zijn om op tijd te bestellen, neem dan even contact met ons op, dan kijken we even naar wat er mogelijk is.

Wanneer je een bestelling bij ons afhaalt, kan deze worden afgerekend bij ons in de winkel.

Naast het afhalen van je bestelling in onze winkel, kun je er ook voor kiezen om af te halen bij een van onze verkooppunten. Dit kan je aangeven bij het invullen van je gegevens. Wel dient de bestelling dan uiterlijk zondagavond bij ons binnen te zijn. Bij onze verkooppunten kan dan alleen groente en/of vlees worden afgehaald. Voor overige producten hebben de meesten van hen een eigen uitgebreid assortiment.

We wensen je veel winkelplezier en bij vragen, neem gerust contact met ons op!