Vlees van het
Drents Landschap

Verkooppunt

Sinds januari 2021 mogen wij ons vol trots verkooppunt voor het vlees van het Drentse Landschap noemen. Wij verkopen dit vlees rechtstreeks uit onze boerderijwinkel.

We doen dit op 2 verschillende manieren:
* In vers pakketten van 7 of 15 kilo op vaste momenten
* Diepgevroren in portieverpakkingen

Onderstaand vind u hier meer informatie over.

Vlees van het landschap

Wij bieden u de mogelijkheid om jaarrond vlees te kopen van dieren van het Drentse Landschap. Het Drentse Landschap laat een deel van haar terreinen begrazen door Limousinerunderen en Schotse Hooglanders. De runderen dragen bij aan onderhoud van de terreinen en zorgen ervoor dat deze open, gevarieerd en soortenrijk blijven.

Doordat er vanuit aanwas meerdere dieren per jaar overblijven, worden deze aangeboden via een select aantal verkoopkanalen. Omdat de grazers in vrijheid hebben kunnen rondzwerven en grazen, behoort het vlees tot het meest duurzame en meest smakelijke dat er te vinden is.

Wij bieden u het vlees van zowel de Limousine runderen als de Schotse Hooglanders op onderstaande 2 manieren aan.

Vers Vlees pakketten

Op vaste momenten bieden wij u de mogelijkheid om een Kop-tot-Staart-pakket af te nemen van 7 of 15 kilo. Het vlees in deze pakketten is vers (niet bevroren) zodat u het zelf in porties van het gewenste formaat in kunt pakken en in kunt vriezen. Ook hier heeft u de keuze uit vlees van de Limousin of van de Schotse Hooglander.

Wij bieden u een pakket aan van 7kilo voor 115 euro met daarin:
Biefstuk 500gr, Entrecote 500gr, Ribeye 500gr, Rosbief 500gr, Bieflap 500gr, Stoofvlees 750gr, Braadvlees 750gr, Riblap 500gr, Tartaar 500gr, Gehakt 2kilo

Wij bieden u een pakket aan van 15kilo voor 230 euro met daarin:
Kogelbiefstuk 500gram, Hollandse biefstuk 600gram, Bieflappen 500gram, Lende 400gram, Entrecote 800gram, Rosbief 500gram, Braadvlees 1600gram, Sucade 600gram, Riblappen 1600gram, Stoofvlees 1600gr, Tartaar 1.5kg, Gehakt 4.0 kg, Schenkel 800gram.

Wilt u een vers vleespakket reserveren?
Op dit moment hebben wij geen vers vleespakketten gepland. Wilt u alvast een vers vleespakket bestellen of wilt u meer informatie over onze vers vleespakketten? Neem contact met ons op via contact@boerenbeef.nl

Losse verkoop

In onze boerderijwinkel kunt u elke woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag terecht om het Vlees van het Landschap te kopen. Onze actuele openingstijden vind u elders op deze website. We bieden zowel vlees van Limousines als Schotse Hooglanders aan. U hoeft dit niet te reserveren, we hebben voldoende op voorraad in onze vriezers. Alles is in kleine porties verpakt, u kunt daardoor zelf kiezen wat u welke soorten / delen u wel en niet wilt kopen.

Onderstaand vind u een korte opsomming van de producten die wij in ons assortiment hebben, en u dus elk weekeind bij ons kunt kopen, zonder reservering.