Biologisch vlees uit Drenthe!

Drenthe

Onze boerderij en biologische winkel staat in Drenthe. Niet de grootste provincie van Nederland maar wel één van de ruimtelijkste! Perfect dus om onze trots, de Limousin runderen, op een natuurlijke wijze te houden en te verzorgen!

Zo eten onze Limousin runderen alleen gras van onze eigen weilanden en in de winter het opgeslagen hooi, ook van eigen land. Perfect voor de productie van heerlijk natuurvlees.

Limousin Runderen bij de Hooge stoep

De Boerderijwinkel

Biologische producten kopen direct van de boer

Het mooie van ons bedrijf, onze passie, is dat het hier mogelijk is om al onze producten op biologische wijze te kunnen verwerken en aan te bieden. Naast onze eigen producten zoals biologisch vlees van onze eigen Limousin runderen, verkopen wij ook producten van onze “buren” vanuit de biologische boerderij winkel.

Uiteraard zijn ook deze producten vervaardigd op biologisch verantwoorde wijze!

online biologisch vlees bestellen

Woon je buiten Drenthe maar wil je toch kunnen genieten van ons natuurvlees en onze duurzame streekproducten? Dat is geen probleem! Je kunt bij BoerenBeef gewoon online je favoriete producten bestellen!

BoerenBeef in het nieuws!

Nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf en onze biologische boerderijwinkel? RTV Drenthe is onlangs bij ons op bezoek geweest en hebben een leuk filmpje over onze boerderij gemaakt! Bekijk onze boerderij hier, via RTV Drenthe.