Jonge Limousine runderen , kalveren | Hooge Stoep | BoerenBeef | Biologische boerderijwinkel Nieuw Balinge

biologisch vlees van de boer

Groningen

Hoewel onze biologische boerderij gelegen is in Drenthe, zijn wij gemakkelijk bereikbaar voor de omliggende provincies. Vanuit Groningen zijn wij via de A28 en A37 zijn wij snel te bereiken. Zo kunt u ook genieten van onze (h)eerlijke streek producten.

Om u alvast een impressie te geven van onze Boerderij winkel en de biologische streekproducten welke u bij ons kunt kopen. Neem een kijkje in onze boerderijwinkel.

Limousin Runderen bij Boeren Beef

Biologische boerderij

Uw biologisch stukje vlees bij u thuis bezorgt

Mocht u onze boerderij toch iets te ver uit de richting vinden dan kunt u bij BoerenBeef ook gewoon online bestellen! Bij bestellingen van 50 euro of meer hanteren wij géén bezorgkosten. Biologische vlees van de boer bezorgt aan uw voordeur, ook in Groningen!

Onze biologische boererijwinkel in het nieuws

Steeds vaker beginnen boeren een boerderij winkel aan huis. Uit liefde voor de dieren en ons vak hebben wij deze keuze met ons hart gemaakt. Verantwoorde en biologische streekproducten vervaardigen is dan ook één van onze belangrijkste speerpunten. 

Dagblad van het Noorden ging onlangs dan ook bij ons op bezoek om eens een kijkje te nemen op onze trots, de boerderij en de biologische winkel. Lees het artikel hier!